i-Great Amal (Simpanan Haji)

i-Great Amal (Simpanan Haji)

i-GrEaT Amal – Simpanan Haji dan Perlindungan Khusus Untuk Anda

simpanan haji

Mengerjakan Ibadah Haji dalam ketenangan tanpa risau akan status simpanan haji dan keperluan perlindungan anda. Kami menyediakan perlindungan dan simpanan haji untuk anda. Malah dengan i-Great Amal kami menyediakan platform beramal untuk anda mewakafkan @ menyedekahkan duit dari kami (mengikut pakej yang anda pilih) kepada mana-mana badan kebajikan @ yayasan yang anda pilih.

simpanan haji

simpanan haji

Dengan RM 50 anda mampu untuk  beramal untuk akaun jariah anda

Bagaimana simpanan haji dan perlindungan dapat dicapai?

Simpanan haji amatlah penting bagi anda untuk mempersiapkan diri sebelum ke Tanah Suci Kota Mekah. Melalui iGreat Amal, anda boleh membuat simpanan haji dan mendapat perlindungan disamping pelbagai manafaat lain.

iGreat Amal adalah platform tambahan kepada anda untuk simpanan haji disamping simpanan di Tabung Haji. Oleh itu, anda bukan sahaja mendapat wang tambahan untuk perjalanan anda di Tanah Suci nanti tetapi juga perlindungan yang terbaik untuk diri dan keluarga anda.

Jika anda perhatikan rajah diatas, jika anda simpan dengan kami dengan kadar hanya RM 50 sebulan, jika berlaku musibah kepada anda pihak kami akan terus mewakafkan RM 30,000 di mana-mana institusi kebajikan yang anda senaraikan kepada kami seperti masjid, sekolah anak yatim, yayasan kebajikan atau badan-badan NGO.

Malah, jika anda simpan RM 500 sebulan didalam portfolio ini, pihak kami akan mewakafkan RM 1 juta!! kepada mana-mana badan kebajikan yang anda pilih… Hebat bukan!!

Jika anda fikirkan kembali, adakah anda mampu untuk sendekahkan RM 1 juta kemana-mana badan kebajikan sementara anda hidup kini… Namun dengan i-Great Amal kami, anda mampu untuk melakukannya dan beramal untuk amal jariah anda…

simpanan haji

Beramal dengan kami

1. Manafaat Tunai Menunaikan Haji

Apabila anda membuat simpanan haji bersama kami sehingga tahun ke-5 apabila anda ingin menunaikan ibadah Haji @ Umrah, anda akan diberikan RM 800 secara PERCUMA sebagai duit poket untuk anda menunaikan Ibadah di Tanah Suci nanti.

2. Manafaat Badal Haji

Sekiranya didalam tempoh simpan an ini, anda masih tidak mengerjakan Haji @ Umrah, kami akan menunaikan Badal Haji untuk anda.

3. Manafaat Korban untuk Aidil Adha

Setelah 10 tahun simpanan haji anda bersama kami, kami akan memberikan 1 bahagian korban yang berharga sehingaa RM 500 diatas nama anda.

4. Manafaat Pelepasan Cukai

Daripada portfolio iGreat Amal ini anda tidak akan dikenakan cukai dan caruman yang dibayar akan mendapat pelepasan cukai.

5. Manafaat Berganda Ketika Mengerjakan Haji @ Umrah

Jika anda ditimpa musibah di Tanah Suci nanti, kami akan memberikan pampasan tambahan kepada anda.

Jika anda ingin memberikan sebahagian daripada wang derma tersebut kepada ahli keluarga anda selain daripada badan-badan kebajikan yang telah anda pilih, anda boleh lakukannya. Ini bermakna bukan sahaja ahli masyarakat yang mendapat manafaat ini, tetapi keluarga anda juga dapat merasai kebaikan portfolio ini.

6. Manafaat Khairat Kematian

Jika berlaku musibah kepada anda semasa anda menyimpan bersama kami didalam portfolio i-Great Amal ini, ahli keluarga anda akan mendapat duit Khairat Kematian yang diambil dari Dana Tabarru’ kami.

Simpanan Haji amat penting disamping simpanan di Tabung Haji

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor